Radio Animale – noutăți despre noi.

Workshop-urile DogHub

DogHub – centru interactiv pentru câini, este ultimul proiect marca Vlad Vancia. Prin DogHub și spațiul fizic unde se află acesta, avem posibilitatea să dezvoltăm un HUB, un loc în care să se întâlnească mai multe idei despre ce înseamnă un câine fericit sau o relație sănătoasă om-câine.

Astfel unul din obiectivele noastre principale, pe lângă cel de centru de zi (daycare) și ședințe de dresaj este să organizăm evenimente care să-i ajute pe oameni să-și înțeleagă mai bine câinele astfel încât să se poată bucura la maxim de relația cu acesta.

Primele două au fost despre ENRICHMENT și PRIM AJUTOR iar din toamnă vom mai dezvolta astfel de workshop-uri dar le vom mai relua și pe aceste două.

Pentru mai multe imagini sau chiar o parte live din workshop, vă invităm pe pagina noastră de INSTAGRAM. 


Petwise episodul 7

În episodul 7 avem din nou un invitat, de data asta o avem alături de noi pe Lucrina Ștefănescu cu care discutăm despre traiul cu pisici. Cu cât le înțelegem mai bine, cu atât avem șansa mai mare la o relație sănătoasă. Sper să vă placă.

https://open.spotify.com/embed-podcast/episode/0QKsOimkoVrIHlRg03aJmb


Sărbători fericite alături de cei dragi! 

15665868_473315452839083_7831341312090763665_n

Mulțumim pentru sprijinul de anul acesta, ne bucurăm mult că ne putem continua activitatea și în anul 2017. Alături de voi, construim relații sănătoase om-natură!

Abia așteptăm anul ce vine cu noile proiecte ale organizației noastre Societatea Română de Antrozoologie  și să ne continuăm rubrica săptămânală Animal de companie, la Radio Cluj.

La mulți ani!


 Radio Animale vă oferă

poster prezentare RA cu SRA


joaca


Ştiaţi că nasul câinelui este la fel de unic precum amprentele umane?

e5c9983c33d4e1c47d2412dbb0df8c35
sursa foto: impactlab.net

Acesta are un model de creste şi şanţuri care combinat cu conturul exterior al nărilor, crează acea imagine îndrăgită de toţi iubitorii de câini.


Află de unde vine numele Radio Animale

10384769_10205143414200547_7329969819986033874_n

     În caz că vă întrebaţi cine suntem noi, cu ce ne ocupăm, care este scopul blogului şi ce planuri de viitor avem, vă invităm să citiţi un articol care răspunde la aceste întrebări: “O nouă premieră la Cluj: Radio Animale, locul unde înveţi să vorbeşti cu animalul tău


Cu bunăstarea prin lume – toamnă/iarnă 2014

   Se zice că toamna se culeg roadele iar pentru mine această toamnă a fost una foarte bogată. Am fost să învăţ şi să vorbesc despre bunăstarea animalelor în cinci oraşe, patru ţări şi două continente.

what is animal welfare                                            Imag.1 – Ce inseamna bunastarea animalelor?

Vă invit să citiţi mai departe despre ce am învăţat în călătoriile mele, accesând linkul: cu-bunăstarea-prin-lume-toamnă-iarnă-2014


Ziua Interacţiunii Om-Animal

Afis Generic 70 x 100

Sâmbătă, 9 august 2014, de la ora 18:00 pe Cetaţuie, Cluj-Napoca, ICIOA organizează un nou eveniment de tipul Ziua Interacţiunii Om-Animal, in cadrul festivalului Colours of Cluj. Vă aşteptăm la standul nostru, unde vom prezenta câteva modalităti de imbogăţire comportamentală pentru câini şi pisici.


Citirea fricii in limbajul corpului la câini

citirea fricii

Din păcate pentru noi şi pentru ei, câinii nu vorbesc nicio limbă şi nici să scrie nu pot. De aceea pentru a avea o relaţie optimă cu câinele nostru este important să recunoaştem stările emoţionale pe care acesta le exprimă prin limbajul corpului.
Pentru aceasta Psih. drd. Victor Chitic de la Ter anima.ro a tradus în limba română una dintre celebrele postere create de Dr. Sophia Yin şi ilustrate de Lili Chin – Citirea fricii în limbajul corpului la câini.

Mai multe info:

www.teranima.ro

www.drsophiayin.com


Ce îl face pe câine mai fericit ?

PosterICIOA


 

Ziua Interactiunii Om-Animal

afis zioa6

Duminca 1 iunie are loc a 6-a editie a unui eveniment unic pe plan local, Ziua Interactiunii Om-Animal. Scopul acestui eveniment este de educare a publicului despre interactiunea corecta cu animalele din jurul nostru. Pentru mai multe info accesati site-ul organizatorilor, http://www.icioa.ro .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s