DogHub.Cluj

Descriere și activități: DogHub este un centru intercativ de zi pentru câini care are mai multe programe:

Daycare câini.

Cu alte cuvinte este un fel de grădiniță de câini, un loc unde câinii de toate vârstele se pot întâlni într-un mediu special creat/amenajat/dezvoltat pentru a le satisface toate nevoile.

În ziua de azi, din cauza plictiselii câinii pot dezvolta diverse comportamente problematice (lătrat excesiv, rosul obiectelor din casă, agresivitate etc.). 

Prin proiectul nostru, ne propunem să venim în ajutorul vostru prin a vă oferi posibilitatea de a consuma energia blănosului cu diverse activități special dezvoltate de speciliaștii noștri: enrichment, socializare, dresaj, plimbare structurată etc. 

Acestea se vor desfășura în spațiul nostru interior și exterior pe care l-am amenajat cu gândul la nevoile patrupezilor. Astfel am creat un traseu din cele mai bune/cool obstacole pentru a dezvolta coordonarea, motricitatea, musculatura și încrederea câinelui vostru. 

mingi FitPAWS

Totodată am creat activități de enrichment care îl vor încuraja pe câine să-și dezvolte curiozitatea, încrederea în el și îi vor stimula toate simțurile. 

Activitățile de socilizare se vor desfășura sub privirea colegilor noștri specilizați în managementul comportamentului (dresaj și enrichment), care se vor asigura că interacțiunile dintre câini sunt de calitate și sub formă de joacă. 

Dresajul este făcut cu metode moderne bazate pe știință. Folosim doar recompense și suntem împotriva metodelor tradiționale de dresaj. 

Dresajul este special conceput pentru un câine modern, potrivit pentru orașul nostru. Astfel îl vom învăța să se plimbe relaxat pe stradă, să îi facă plăcere să asculte de partenerul său uman, să aibă toleranță crescută la frustrare, să accepte procedurile medicale sau de îngrijire (curățatul în urechi, tăiatul gherelor, vaccinuri sau luare de sânge etc), încredere de sine ridicată și să știe să ia deciziile potrivite în diversele contexte urbane. 

Dresaj și dezvoltarea relației om-câine

Prin acest program ne dorim să oferim iubitorilor de câini un spațiu modern și bine utilat pentru a-și dezvolta relația cu câinele lor. Avem pregătite mai multe activități prin care diada om-câine poate învăța cum să comunice mai eficient. Promovăm doar metode de dresaj modern, bazat pe știință și recompense. Prin aceste metode, omul își va învăța câinele semnalele de bază (șezi, culcat, așteaptă, mersul la pas etc) dar și comportamente mai complexe precum mersul relaxat în lesă, socializarea (oameni, alte animale dar și orașul în sine), mersul la loc, desensibilizare și contracondiționare, rămasul singur acasă etc.

Deasemenea oamenii se vor putea antrena alături de partenerul lor canin pentru diverse activități și concursuri canine. 

Nosework: Știm cât de mult le place câinilor să miroasă și vom oferi ședințe de dresaj/consiliere pentru a-i învăța să caute orice miros. Acest tip de activitate este foarte benefică atât pentru câine pentru că îl stimulează și invață să ia decizii cât și pentru om care își poate stimula eficient și obosi rapid câinele, oriunde (chiar și în casă în zilele ploioase).

Workshopuri

Ne propunem ca acest spațiu să fie un HUB pentru iubitorii de câini dar și a celor care își propun standarde înalte în calitatea vieții câinelui sau a relației dintre cei doi. Pentru asta vom organiza workshopuri regulat, pe diverse teme legate de psihologie canină, dresaj, nutriție etc 

Pentru mai multe informații, clipuri video cu activitatea noastră, povești despre câinii de la noi sau poze faine, vă invităm pe paginile noastre de facebook și instagram.

Planul nostru tarifar:

Servicii de daycare pentru câini pui și adulți: enrichment, dresaj, plimbare și socializare:

Câini sociabili:
O intrare – 120 Ron , 6 intrari – 600 Ron, 20 intrări (plus 3 taxi gratis)- 1850 Ron.

Câini cu comportamente problematice:

O intrare – 150 Ron , 6 intrari – 750 Ron, 20 intrări – 2300 Ron.

Formular admitere DogHub Cluj – centru interactiv de zi pentru câini – apasă pentru acces.

Intrările se pot folosi pe durata a maxim 60 zile de la achizitionarea lor. Plata se face 50% în avans și 50% pe parcursul abonamentului nu mai târziu de 30 zile. Serviciul de taxi este de 100 ron/cursa dus-întors și se face o programare cu minim 24h înainte.

Adresă: Str. Dorobanților 17-19, în curte, Cluj-Napoca

Orar: Luni-Vineri orele 8:30 – 18:30

contact: doghub.cluj@gmail.com

tel.: 0754888320