Despre noi/Contact/Servicii

Suntem Carina, doctorand și psiholog specializat în dezvoltarea umană și Vlad, biolog și doctorand, care studiază comportamentul canin. Amândoi suntem  entuziasmați de comportamentul animal și de dezvoltarea unei relații sănătoase între oameni și animale. Avem împreună trei pisici, Ana, Maia și Niev și un câine – Leia. Prin intermendiul acestui blog și proiect, Radio Animale ne dorim să prezentăm lucruri importante din lumea animalelor și oferim câteva sfaturi și informații despre construirea unei relații cu oamenii și beneficiile atât pentru noi, oamenii, cât și pentru animale.

Din fericire anul acesta Radio Animale a ajuns la Radio Cluj unde ne puteți asculta în fiecare joi și duminică de la ora 13:30, pe 95,6 FM  (on-line aici). De asemenea, fiecare articol scris pe temele discutate săptămânal, îl găsiți pe site printr-un click rapid aici pe orice articol doriți!

Acest proiect este realizat de către noi și aparține ONG-ului nostru Societatea Română de Antrozoologie pe care vă invităm să-l urmăriți pentru a afla mai multe despre activitatea noastră. Vă dorim o lectură plăcută a blogului și nu ezitați să ne contactați pentru sugestii sau întrebări pentru noi,  aici pe blog

Sericiile noastre detaliate: Servicii Radio Animale (click)

sau la tel.: 0720 54 81 90

Să vă simțiți bine la noi pe blog!

10153051_698246833547261_1506564141225479324_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s