Resurse on-line

Apariții în presă

De-a lungul anilor am avut ocazia să discut cu mai mulți reporteri pe diverse subiecte legate de managementul comportamentului sau chiar mai personale.

2010 – 2021

Psiholog canin: „Mârâitul este cea mai politicoasă formă prin care ne spune că nu-i place ceva“ – în vara lui 2019 a apărut la televizor un caz grav în care un câine a fost atacat pe stradă de alt câine. În acest articol am discutat puțin câteva aspecte de luat în considerare pentru a evita sau rezolva o astfel de problemă.

Introvertiţii sunt mult mai atraşi de feline – în 2016 s-a deschis în Cluj, prima cafea cu pisici. Am discutat despre acest aspect dar și despre atracția noastră față de aceste feline sfioase dar super curioase.

Cât te costă să-ți duci câinele la psiholog – În 2017, Digi24 au făcut un reportaj despre mine și munca mea. Îmi aduc aminte și acum cât de emoționat eram.  

Produsele pentru animale de companie, creștere în online. „Industria este una dintre câștigătoarele pandemiei” – pe final de 2020 am fost întrebat despre impactul pandemiei asupra muncii mele, alături de oameni și animalele lor. A fost un an ciudat în care „online-ul“ a fost câștigător. Puteți vedea impactul și asupra altor activități legate de animalele de companie.

2021

Câini și lupi, mit și adevăr. Care este originea prieteniei dintre om și câine – am răspuns la câteva întrebări despre un nou articol care încearcă să găsească o nouă verigă din lanțul procesului de domesticire a câinelui.

10 întrebări pe care ai vrut mereu să i le pui unui psiholog de câini din România – un interviu mai detaliat pentru VICE România, despre munca mea. Au fost câteva întrebări chiar distractive.

Cum sunt afectate animalele de companie în pandemia COVID. Sfaturile unui psiholog canin clujean – am încercat să explic cum se poate instala anxietatea de separare în această perioadă dar și cum se poate preveni sau chiar trata. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s